com es munten les alforges?

Què passa quan plou?
Les alforges de cartró no estan pensades especialment per quan plou, però si ens sorprèn un ruixat a mig camí el resistiran dignament si tenim la precaució de deixar que s’assequin quan arribem a lloc i no carregar-hi massa pes mentre estiguin humides.

Estem treballant en un model d’alforges d’un material hidròfug pels amants d’anar en bici sota la pluja, ben aviat esperem tenir-les a punt!

Quant de pes poden carregar?
Estan pensades per carregar màxim 4 kg per alforja quan són noves.

Si amb el temps veiem que el cartró s’esguinça per algun punt hem de mirar de reduïr la càrrega i no posar-hi coses de massa valor (també podem allargar la vida de les alforges reforçant-les amb cinta americana). Hem de tenir en compte també de repartir el pes equitativament entre les dues alforges per tal d’evitar que se’ns desequilibrin.

Si necessitem carregar més pes:
Enganxem amb cola blanca o similar una làmina de cartró o del material que tinguem a mà al cul de cada alforja i la seva resistència augmenta encara més (tot i que llavors ja no les podrem plegar).

Són compatibles amb tots els portaequipatges?
Són compatibles amb tots els que hem provat de moment. En alguns caldrà lligar la goma amb un mosquetó. Si teniu un portaequipatges al qual no s’adapten les alforges envieu-nos una foto i mirarem de solucionar-ho!